Kaptolački DVD bogatiji za jedno vozilo

Mile Pavičić, načelnik Općine Kaptol
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

30.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 2919

Središnji dio proslave Dana Općine Kaptol obilježen je jučer svečanom misom u povodu blagdana sv. Petra i Pavla, svečanom sjednicom Općinskog vijeća, primopredajom darovanog vatrogasnog vozila vlade austrijske pokrajine Tirol DVD-u Kaptol, svečanim ručkom u Domu Češke besede i na kraju prijateljskom nogometnom utakmicom između NK Kaptol i FK Hosszuheteny iz Mađarske.

Mile Pavičić, načelnik općine Kaptol, na svečanoj je sjednici Općinskog vijeća, kojoj su nazočili predstavnici drugih općina s našeg područja, Požeško-slavonske županije i drugi uzvanici, govorio o nekim projektima značajnim za infrastrukturu u ovoj općini, a koji se lagano privode kraju. Među njima je sustav za navodnjavanje 80 hektara površine u koji su uložile Hrvatske vode i Županija, a drugi značajni projekt je cjevovod Kaptol - Ramanovci - Treštanovci.















Foto: Dušan Mirković/PIXSELL

Proslava Dana općine nastavlja se današnjim, 7. po redu Županijskim sportskim igrama UDVDR-a, a sutra će DVD Podgorje obilježiti 60. obljetnicu postojanja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI