Arsenalova škola nogometa otputovala u Grčku

Arsenalov ljetni kamp u Velikoj
(FOTO: AŠN)

29.06.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 4447

Sedamdesetak talentiranih nogometaša od 7 do 15 godina iz cijele regije sudjelovalo je na četverodnevnom Arsenalovom nogometnom kampu u Velikoj.
Djeca iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Ukrajine s radošću su trenirala dva puta dnevno po izuzetno ugodnom vremenu.

Izuzetno zadovoljni Velikom

- Treninzi su bili organizirani i provođeni prema dobnim skupinama, a vodio ih poznati trener de Hoop. Izuzetno smo zadovoljni Velikom i nadamo se da ćemo se opet vratiti i organizirati još puno kampova uz dobru suradnju s Općinom Velika – rekao je Robert Špiranec, predsjednik Arsenalove škole nogometa.


Pedeset najboljih sudionika kampa otputovalo je, zajedno s vodstvom, u grčki Delfi na cijenjeni nogometni turnir na kojemu će sudjelovati najbolje ekipe Arsenalove škole nogometa iz cijeloga svijeta.


Svi dišu kao jedan

- U Hrvatskoj nisam prvi put i jako mi se sviđa Slavonija, a posebno hrana, rekao je Orest Kuzyk Ukrajinac koji trenira za ukrajinski Dinamo Kijev.

- I treninzi i smještaj u Velikoj su odlični, a kamp je bio pun pogodak. Mene i brata roditelji su odmah pustili, a tako i nekolicinu mojih prijatelja. Sada svi dišemo kao jedan, kaže Riječanin Andrija Filipović te dodaje kako su na kampu imali priliku slušati i predavanje o psihologiji sporta.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI