HSP-AS pobjednici lipičkog ljetnog turnira

Ekipa HSP Ante Starčević
(FOTO: Goran Potnar)

24.06.2012. | Goran Potnar
Pregleda: 4625

Gotovo je! Poznati su pobjednici lipičkog ljetnog malonogometnog turnira! Utakmica za treće mjesto između Caffe bar Jet seta i Zelendvor White horsa ponudila je pravu bitku na terenu, kao i utakmica iz grupne faze ovih takmaca i ova je bila napeta, dinamična a na momente i gruba pa su suci morali intervenirati i rastavljati zaraćene strane.

Prvi gol zabio je za Jet set Leo Poliganović a Ivan Džolić za Zelendvor WH vratio je stvari na početak pa je utakmica otišla u produžetke, sredinom drugog produžetka ponajboljeg igrača Zelendvor WH Šimun Kreneka nespretno lopta pogađa te ju on šalje u vlastitu mrežu, nakon toga za Zelendvor WH nije ostalo vremena da se vrate u igru iako su u posljednjih 2 minute uspjeli nekoliko puta opasno prijetiti Jet setu ali ne dovoljno da zabiju gol.

Finalna utakmica ponudila je odličan nogomet, međutim HSP Ante Starčević rano je postigao pogodak i stekao psihološku prednost nad Indexima koji su bez Tihomira Novaka i Denisa Topalovića većim djelom utakmice bili u podređenijem položaju. S druge strane HSP- AS se za ovu utakmicu pojačao Matejem Grafinom koji je bio strijelac drugog pogotka. Konačni rezultat 3-1 za HSP- AS realan je odraz stanja na terenu.


Za najboljeg vratara turnira izabran je Darko Bijelić iz ekipe Caffe bar Jet set, najbolji mladi igrač je iz ekipe Caffe bar Index Stjepan Petrović, najbolji strijelac je mladi Antonio Zanetti, inače igrač mlađih uzrasta NK Zagreb koji je zabio ukupno 7 golova na turniru, a najbolji igrač turnira je bez dvojbe Mario Komljenović, igrač HSP Ante starčević Lipik.


Rezultati:

Caffe bar Jet set – Zelendvor White horses  2-1(1-1)
Caffe bar Index – HSP Ante Starčević 1-3

Ljestvica strijelaca:

7 GOLOVA
Antonio Zanetti – Zelendvor White horses

6 GOLOVA
Tihomir Novak – Caffe bar Index
Mario Komljenović – HSP Ante Starčević
Leo Poliganović – Caffe bar Jet set

5 GOLOVA
Marinko Trurić – Caffe bar Indeks


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI