Upravitelj ŽUC-a: Ogradu ćemo postaviti u roku 3 dana

Stanovnici Vinogradske ulice na mjestu gdje je pisalo da treba biti postavljena zaštitna ograda
(FOTO: Vjeran Blašković)

18.06.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4185

Nakon što smo jučer posjetili Vinogradsku ulicu u Pleternici gdje su nam se čitatelji požalili na nedostatak ograde uz potok Dol te parkiranje posred ulice na zavojima, odgovore smo potražili u Županijskom upravi za ceste i policiji.

- Ograda na tom mjestu dolazi kroz tri dana - odgovorio je na pitanje naših čitatelja upravitelj ŽUC-a Mijo Jozak te time potvrdio da su bili u pravu kada su tvrdili da je projektom predviđeno njeno postavljanje. Dodao je kako uređivanje ulice još nije završeno te da će sve biti kako je i predviđeno projektom.

Na upit zašto je duž cijele ulice iscrtana isprekidana linija Jozak je rekao kako je projekt radila prometna struka, da je u ulici mnoštvo kućnih ulaza, a puna linija bi stvarala prometnu zbrku.


- Postoje i opća pravila ponašanja u prometu i prometna kultura. U policiji neka objasne što mogu poduzeti i poduzimaju, rekao je Jozak.


Upit o tome poslali smo jutros u policiju te ćemo ga objaviti čim dobijemo odgovor.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI