Požeški borci se vratili s medaljama: Tea opet zlatna!

Tea Scania Đakić s trenerom Igorom Krizmanićem
(FOTO: KBK Bushido)

17.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5335

Četvero natjecatelja Kickboxing kluba "Bushido" Požega sudjelovalo je jučer na međunarodnom turniru u Tešnju, BiH.

Na turniru je sudjelovalo 450 natjecatelja iz 87 klubova i 15 različitih zemalja, a Požežani su se već poslovično vratili kući s medaljama.

Juniorka Tea Scania Đakić nastupila je u low kicku, težinskoj skupini do 70 kilograma. Prošavši eliminacije u finalu ju je čekala predstavnica BiH. Tea ju je nokautirala već u 30. sekundi prve runde i osvojila zlatnu medalju.


Tomislav Ivčetić, junior koji je nastupio u kategoriji do 63,5 kilograma, prošetao se kroz eliminacijski krug do polufinala gdje je izgubio od predstavnika BiH, prema riječima njegova trenera Igora Krizmanića, nepravednom odlukom sudaca.


- Koliko je Tomislav bio bolji govori i podatak da je trener predstavnika BiH tražio od sudaca da promijene svoju odluku te pobjedu dosude Tomislavu, no znamo da suci svoju odluku neće mijenjati - pojašnjava Krizmanić.

Zbog ozljede koju mu je Tomislav nanio u polufinalu, njegov je protivnik predao finalni meč, a Tomislav je na kraju osvojio brončanu medalju.

Patricia Mršić, juniorka u disciplini low kick, kategorija do 56 kilograma, odradila je dobro kvalifikacije da bi podbacila u finalu izgubivši od predstavnice Srbije. Osvojila je srebrnu medalju.

Jedini požeški predstavnik među seniorima Branimir Farkaš nije prošao eliminacijski krug pa je ostao bez medalje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI