Još ništa od otvaranja lipičkih bazena (foto)

Bazeni Lipik
(FOTO: Mario Barać)

17.06.2012. | Mario Barać
Pregleda: 7333

I dok se po cijeloj županiji, a i šire, bazeni otvaraju, čak i oni koji godinama nisu bili u upotrebi, na lipičkim bazenima nema ništa novo! Nakon što smo 8. lipnja obišli ovaj kompleks i objavili tekst i fotografije, isto smo učinili tjedan dana kasnije. Koliko se toga promijenilo, opet prosudite po fotografijama.

Što smo zatekli

Na ulaznim vratima ponovno lokoti, a bazene smo obišli sa svih strana i na njima nismo vidjeli nikoga. Vjerojatno je bila neradna subota. Na ulazu, prostorija u kojoj se inače prodaju ulaznice i dalje je nedirnuta. Između kamenih ploča i dalje je trava, u srednjem bazenu kod vodoskoka i dalje je oveća lokva ustajale vode, a olimpijski bazeni su i dalje prazni. Ovu informaciju za olimpijski bazen uzmite s rezervom jer nismo mogli ući u kompleks pa se uvjeriti kakvo je stanje i što je na dnu bazena.





Direktorica se još uvijek ne javlja

Da nema nikakvih novosti da se zaključiti i stoga što se Jasminka Stričević, direktorica ZRC-a Lipik još uvijek nije javila, a podsjećamo da je prije desetak dana, preko jedne od djelatnica poručila da će „nam na vrijeme javiti informacije o otvaranju bazena“. A u zadnjih deset dana ni traga ni glasa ni informacija.



Dobru vijest za ZRC smo doznali u „Komunalcu“ čiji nam je direktor Marijan Pierobon potvrdio da je ZRC podmirio dugovanja za vodu za prošlu sezonu. Kako to obično bude, uz dobru vijest, ide i jedna loša.

– Uoči sezone ZRC ipak ima dugovanja prema Komunalcu i to u povećem iznosu, za potrošnju plina - naglasio je Pierobon.



Lipičani najavljuju kupanje ispred bazena

Ovakvo učmalo stanje je čini se dozlogrdilo Lipičanima koji su najavili da, ukoliko se kroz nekoliko dana ništa je poduzme i ne otvore se bazeni, ipak planiraju otvoriti bazensku sezonu u Lipiku. Najavljuju da će organizirati kupanje ispred lipičkih bazena, u plastičnim bazenčićima.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI