Pretukao ga jer je vrijeđao i udario bocom njegovog sina

Policija
(FOTO: ilustracija)

17.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5213

Policija je postupivši po liječničkoj prijavi jučer utvrdila dva prekršaja protiv javnog reda i mira počinjena prije dva tjedna.

Na svatovima u dvorani u Golobrdcima kod Požege, 3. lipnja oko 6 sati 48-godišnjak je verbalno napao 19-godišnjaka nazivajući ga raznim pogrdnim izrazima. Mladić ga nije htio slušati pa mu je okrenuo leđa, a 48-godišnjak ga je potom pogodio bocom u glavu. Nisu utvrđene tjelesne ozljede.

Pola sata kasnije, 19-godišnjakov otac (51) sreo je na cesti u obližnjem Novom Štitnjaku 48-godišnjaka koji je prethodno pogodio bocom njegovog sina. Izašao je iz automobila i počeo ga tući rukama i nogama. Nanio mu je lake tjelesne ozljede.


Protiv 48-godišnjaka i protiv 51-godišnjaka slijede optužni prijedlozi, saznajemo u požeškom OKC-u.


Kutjevo: Sukob ispred kafića

Policija je također utvrdila da su se svojica mladića verbalno i tjelesno sukobili 14. lipnja oko 21,30 sati ispred kafića u Ulici Republike Hrvatske u Kutjevu. 21-godišnjak je prvo verbalno napao 27-godišnjaka, a potom ga je udario glavom u lice. Napadnuti mladić nije zatražio liječničku pomoć, a protiv 21-godišnjeg počinitelja slijedi optužni prijedlog.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI