Jure Rosić najbrži na novoj stazi

16.06.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3946

Jure Rosić iz Dobrovca, vozač Biciklističkog kluba „Titan“ Pakrac, pobjednik je sinoć održanog „Night pump track showa“, vrlo atraktivnog biciklističkog natjecanja koje je održano na novoizrađenoj stazi u Pakracu.

Pred više od tristo okupljenih ljubitelja biciklizma i dobre zabave, ali i znatiželjnih građana, svoje vještine vožnje na zatvorenoj kružnoj stazi s rollerima, bermovima, skokovima pokazalo je 16 natjecatelja. Jure je krug prošao najbrže, s vremenom 12,519 sekundi, a bio je brži i od Slovenaca Blaža Holcla i Jana Perše koji su osvojili 2. odnosno 3. mjesto.

Od ostalih predstavnika BK „Titan“ odlični su bili Josip Nožarić na 4. i Ivan Jakšetić na 5. mjestu, Robert Rendulić je završio na 8. mjestu, Zlatko Kroupa na 13., a mladi Antonio Marin na 16. mjestu.


Ovo, po prvi put održano natjecanje u Pakracu, je bilo uvertira u adrenalinski downhill biciklistički vikend i utrke koja će danas (kvalifikacije) i sutra (finale) biti vožene na stazi podno planinarskog doma Omanovac. Do sada je prijavljeno ukupno više od 140 vozača iz Velike Britanije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske a kao i lani, i ove će se godine utrkivati Iranac Mahdi Mirzahossein.

Utrka će biti bodovana za UCI C1 svjetske bodove, kao i za Hrvatski kup i slovenski pokal.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI