Ovako ZRC priprema lipičke bazene za sezonu (foto)

Bazeni u Lipiku
(FOTO: Mario Barać)

09.06.2012. | Mario Barać
Pregleda: 14176

Unatoč visokim temperaturama, stanovnici Lipika, Pakraca i okolice ne mogu vrućinu ugasiti na lipičkim bazenima. Razlog je jednostavan – bazeni još nisu otvoreni, a sudeći prema jučer viđenom nisu ni blizu otvaranja.

Tijekom zadnjih dana u našu redakciju stiglo je dosta upita čitatelja koje zanima kada će se bazeni otvoriti. Iako smo u nekoliko navrata pokušali kontaktirati Jasminku Stričević, direktoricu ZRC-a, nije nam se javila na pozive. Poručila nam je preko djelatnice da će nam na vrijeme javiti informacije o otvaranju bazena. Još je poručila kako su na bazenima u tijeku radovi na otklanjanju većih kvarova.

Zanimali su nas spomenuti radovi pa smo pokušali jučer ući u kompleks bazena. Naišli smo na zaključana vrata. Prema viđenom s druge strane ograde, bazeni su prazni, nisu očišćeni, a između betonskih kocki ima poprilično puno trave.





Istina, vidjeli smo tačke, lopate i metle, ali nema majstora.



- Imam informaciju da su na bazenima u tijeku radovi i priprema za početak kupališne sezone. Koliko znam, bazeni bi trebali biti otvorene između 20. lipnja i 1. srpnja, rekao nam je Antun Haramija, gradonačelnik Lipika.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI