Raguž: Sloga će se nagodinu boriti na vrhu 1. lige!

29.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 11451

Dok u 1. županijskoj nogometnoj ligi situacija i na vrhu i u zoni ispadanja ostaje neizvjesna do samoga kraja, u 2. je ligi sve poznato. Nakon nedjeljne utakmice u Trenkovu, gdje je vodeći NK Sloga uvjerljivo svladao izravnog konkurenta za prvo mjesto Lipu iz Stare Lipe s 3:0, jasno je kako će momčad iz Trenkova biti ovosezonski prvak 2. ŽNL i samim time ući u 1. ligu.

- Mislim da smo sasvim zasluženo osvojili ovaj naslov, s obzirom da tijekom cijele polusezone nismo izgubili nijednu utakmicu niti odigrali neriješeno. Imamo niz od 13 uzastopnih pobjeda i gol razliku u drugom dijelu sezone 43:1. To govori da smo za klasu bolji od svih drugih momčadi u ovoj ligi i da zaslužujemo igrati u višem rangu. Tome su prethodile dugotrajne pripreme. Cijelo selo je iza nas, kada idemo na gostovanje onda naši navijači idu autobusom s nama - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge.

U cijeloj sezoni Sloga je odigrala samo jednu izgubljenu (protiv Graničara u Zagrađu) i jednu neriješenu (protiv Lipe u Staroj Lipi) utakmicu, obje u prvom dijelu sezone. Na pitanje kako će se njegova momčad snaći u 1. ligi, Raguž je odgovorio kako planira napasti sam vrh i možda osvojiti naslov prvaka.


- Ako Slavonija uđe u 3. HNL, a ja se nadam da hoće, onda ćemo mi izravno konkurirati za prvo mjesto 1. ŽNL. Predviđam borbu pakračkog Hajduka, Lipika i Sloge na vrhu ljestvice - rekao je trener Raguž.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI