Utrka na Psunju: Rusan i Pandžić drugi u svojim klasama

28.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4642

Na jučerašnjoj utrci 2. XCO "Trocal - Psunj" u organizaciji Biciklističkog kluba "Titan" Pakrac nastupilo je oko 120 natjecatelja iz praktički svih jačih hrvatskih klubova. Ova se utrka boduje za Kup Hrvatske, a najbolje su se iskazali biciklisti BGK Tuškanac iz Zagreba osvojivši prvo mjesto u kategorijama "elite", "elite žene" i "juniori".

U kategoriji "elite" pobijedio je Sanjin Sirotić, među ženama najbolja je bila Andrea Kiršić, među rekreativcima Đenis Čanjevac (BBK Orlov krug iz Vodica), a u kategoriji "sport" najbolji je bio Luka Špehar (BK Lastavica).

Nastupila su i sva tri kluba iz naše županije. Najbolje su se plasirali Antonio Rusan (Luks Racing Team, Požega) - 2. mjesto u kategoriji juniori i Mihael Pandžić (BBK Požega), osvojivši 2. mjesto među rekreativcima. U rekreativnoj je kategoriji Lipičanin Ivan Pihir (BK Titan) osvojio 5. mjesto. U kategoriji "sport" su Pakračani Matko Ljevar i Ivan Zeman, također članovi BK Titan, osvojili 6. i 7. mjesto. Krešimir Banović (Luks Racing Team, Požega) osvojio je 6. mjesto među juniorima.


- Naši vozači nisu u vrhu hrvatskog profesionalnog biciklizma pa je i njihov plasman u skladu s mogućnostima. Nama je bitno da su vozači zadovoljni stazom koja je poboljšana ove godine jer radi njih se sve to i radi - rekao je Željko Šuprina, predsjednik BK Titan.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI