Lipičke odbojkašice obranile naslov državnih prvakinja

Odbojkašice Dječjeg doma Lipik s odgajateljem
(FOTO: Dječji dom Lipik)

23.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3081

Mladi sportaši iz Dječjeg doma Lipik odigrali su dosad najuspješnije Prvenstvo dječjih domova Hrvatske, održano u Slavonskom Brodu.

U konkurenciji 14 domova iz cijele zemlje, nogometaši Dječjeg doma Lipik osvojili su treće mjesto ili dosad najbolji plasman. U polufinalnoj su utakmici protiv Splita ispali tek nakon izvođenja penala, a u utakmici za treće mjesto Lipičani su bili bolji od ekipe iz Selca. Malonogometnu ekipu Dječjeg doma Lipik čine Nikola Medenjak, Alen Kalanjoš, Anđelko Šimeg, Martin Metljak, Željko Popović, Darko Cindrić i Damir Šlehta, a vodio ih je odgajatelj Milan Ćasić. Tijekom priprema za PH dečki su imali veliku pomoć od mlađih nogometaša Lipika i trenera Marija Milašinovića.

Odbojkaška ekipa djevojaka lipičkog doma obranila je bez izgubljenog seta naslov prvakinja Hrvatske odigravši svoje šesto uzastopno finale, u kojem su u dva seta bile bolje od ekipe iz Slavonskog Broda. Zlatne lipičke odbojkašice: Marija Pavlović, Božica Lukić, Ivana Mraz, Samira Halilović i Helena Šimeg. Trener i voditelj je njihov odgajatelj Ivan Pušćenik. Marija Pavlović je ujedno proglašena najboljom odbojkašicom prvenstva.


Prije samog prvenstva održani su i 14. sportski susreti dječjih domova Slavonije na kojima su djeca lipičkog doma također postigla značajne rezultate. Pobijedili su u košarci, odbojci i trčanju, dok su u ukupnom poretku dečki zauzeli drugo mjesto, a djevojke su četvrtu godinu zaredom pobijedile u ukupnom poretku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI