Haramija: Glasovat ću po vlastitoj savjesti

Jadranka Kosor i Antun Haramija
(FOTO: Mario Barać)

19.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4667

Jučerašnji članak o odluci Gradskog odbora HDZ-a Lipik da na unutarstranačkim izborima za šefa stranke podrži Milana Kujundžića podigao je, čini se, dosta prašine u županijskim HDZ-ovim krugovima. Ovakva odluka GO-a Lipik još je više iznenađujuća ako uzmemo u obzir da je Županijska organizacija iste stranke nedavno donijela odluku o potpori Tomislavu Karamarku.

Danas se, reagirajući na jučerašnji članak, u redakciju 034portala javio lipički gradonačelnik Antun Haramija, ujedno jedan od županijskih delegata koji će u nedjelju glasovati u Zagrebu.

- Smatram krajnje nekorektnim objavljivanje kako će tko glasovati na tajnim izborima koji još nisu ni održani. Stoga vas molim, napišite da ja osobno nisam sudjelovao na sjednici Gradskog odbora, na kojoj se odlučivalo o potpori kandidatu za predsjednika stranke. Bez obzira što je GO odlučio poduprijeti Kujundžića, ja imam pravo glasovati po vlastitoj savjesti, a tako ću i učiniti - rekao je Haramija.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI