Pobjednik kupa već skoro odlučen: Slavija deklasirala Slavoniju

16.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6741

Nogometaši pleterničke Slavije danas su pokazali da s pravom igraju u višem rangu i opravdali titulu favorita u prvoj finalnoj utakmici Županijskog kupa pobijedivši goste iz požeške Slavonije glatkim rezultatom 3:0. Golove su postigli braća Davor i Dalibor Žafranić te Vinko Ančurovski. Time je Slavija došla tik do osvajanja kupa.

- Mogu reći da sam zadovoljan. Utakmica je bila odlična, brza i dinamična. Odigrali smo je kvalitetno i nadigrali smo protivnika. Cilj nam je bio ne primiti gol kako bismo si što više olakšali uzvrat u Požegi, to smo i ostvarili - komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavije.

- Slavija je zasluženo pobijedila. Prvih tridesetak minuta još smo nekako mogli parirati, no nakon njihovog prvog gola sljedeća dva su uslijedila brzo, a da se nismo ni snašli. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi, ali ipak moram reći da sudac nije sudio čisti jedanaesterac nad Tomislavom Čakalićem kod rezultata 2:0. Ako je bio penal, trebao ga je suditi - rekao je Krešo Poleti, trener Slavonije.


Poleti dodaje da će biti teško za 14 dana dostići taj rezultat, ali Požežani se neće predati.


- Trenutno nam je prioritet prvenstvo, osigurati prvo mjesto u Rajsavcu, a nakon toga ćemo razmišljati kako uhvatiti ovu visoku prednost Slavije u kupu.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI