Turistička zajednica traži Zeleni cvijet naše županije

15.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7511

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i ove godine provodi akciju "Zeleni cvijet". Ocjenjuje se uređenost turističkih mjesta kao cjeline i pojedinačni elementi turističke ponude.

Kod uređenosti turističkih mjesta kao cjeline prijaviti se mogu gradovi i općine, a kod pojedinačnih elemenata turističke ponude prijavljuju se svi zainteresirani subjekti koji djeluju na području turizma, a ocjenjuju se okućnice privatne kuće, balkoni privatne kuće ili zgrade, turistička ponuda ili zanimljivost i suveniri.

"Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se odazovu i sudjeluju u natječaju i provođenju akcije Zeleni cvijet, kako bismo svi zajedno pridonijeli podizanju opće razine kvalitete životnog prostora te očuvanja i unapređivanja turističke ponude i zaštite okoliša", piše u pozivu koji potpisuje Maja Jakobović, direktorica TZ Požeško-slavonske županije.


Obrazac za natječaj možete skinuti na službenom portalu Turističke zajednice požeško-slavonske, a rok za kandidiranje je 26. svibnja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI