Dvojica mladića potukla se ispred Puba, jedan ozlijeđen

Ilustracija: Tučnjava
(FOTO: ilustracija)

13.05.2012. | M.N.
Pregleda: 7381

Dvojica mladića potukla su se sinoć oko ponoći u Ulici sv. Florijana ispred caffe bara Pub Mac-Key. Jedan od njih zadobio je lake tjelesne ozljede, doznajemo u požeškom OKC-u.

Kako doznajemo u policiji, 22-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,16 promila) tjelesno je napao 23-godišnjeg konobara u kafiću udarivši ga u glavu. Potom su izašli ispred kafića, gdje mu je konobar zadao više udaraca u glavu i tijelo. Obojica su zaradili optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Pleternica: Kažnjeni skupljači starog željeza


45-godišnjak je zaradio optužni prijedlog jer je govoreći na megafon reproducirao glasne zvukove iz automobila jučer oko 17,30 sati u ulici Prilaz u Pleternici. Na taj je način uznemirio stanovnike ove ulice koji su ga prijavili.


Filipovac: Vikao i vrijeđao policajce

51-godišnjak je u Filipovcu pored Lipika, u Lipičkoj ulici oko 17 sati vikao, a po dolasku policijskih službenika počeo ih je vrijeđati. Odbio je alkotest, a priveden je u Policijsku postaju Pakrac gdje je zadržan do otrežnjenja.

Sesvete: Vozio pod utjecajem alkohola pa psovao policiju

Jutros oko 8,30 sati prometna je policija u Sesvetama kod Pleternice zaustavila 69-godišnjeg vozača osobnog automobila s 1,06 promila alkohola u krvi. Dok su policijski službenici postupali po dužnosti, 69-godišnjak ih je vrijeđao i psovao. Zadržan je u policiji do otrežnjenja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI