Lipik osvojio vrijedna 3 boda: Krenek presudio gostima

13.05.2012. | Mario Barać
Pregleda: 4007

Nogometaši Lipika savladali su u jučer odigranoj utakmici 27. kola 3. HNL ekipu Belišća s minimalnih 1:0, a strijelac gola vrijednog tri boda bio je Šimun Krenek u 60. minuti.

Lipičanima je ova utakmica bila biti ili ne biti, ali su, bez obzira na taj pritisak odigrali jednu od boljih utakmica ovog proljeća. Nakon prvog poluvremena u kojem se igralo uglavnom na sredini terena, bez izglednijih prilika, igrači Lipika su u drugo krenuli puno angažiranije i bili su opasniji po gol Belišće. Napokon je Šimun Krenek u 60. minuti iskoristio odličan prodor i ubacivanje Marija Milašinovića, i lijevicom matirao vrlo dobrog gostujućeg golmana. U posljednjih 15 minuta se na igračima Lipika osjetio umor, ali su izdržali sve nalete gostiju iz Belišća i zasluženo ostvarili šestu ovosezonsku pobjedu.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.


Lipik je ovom pobjedom prekinuo seriju od tri uzastopna prvenstvena poraza, ali na ruku im nisu išli ostali rezultati ovog kola, posebno stoga što je u Našicama Našk rezultatom 3:2 savladao Graničar pa su Našičani i Lipičani i dalje bodovno izjednačeni na dnu prvenstvene tablice (NAŠK ima bolju gol razliku) i sljedeća tri kola će voditi veliku borbu za opstanak.


Naš drugi predstavnik u 3. HNL, NK Slavija iz Pleternice igrat će danas u Antinu protiv tamošnje Mladosti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI