Hajduk, Papuk i Slavonija uvjerljivi kod kuće

12.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5254

Favoriti su bili uvjerljivi u današnjim utakmicama 27. kola 1. županijske nogometne lige. Velički Papuk, pakrački Hajduk i požeška Slavonija slavili su na domaćim terenima kao što se i moglo očekivati.

Najveću pobjedu ostvarili su Pakračani. Oni su svladali vetovački Kamen rezultatom 7:0. Valentino Jirasek zabio je 3, Mario Komljenović 2, a po jedan gol dali su Filip Matijašević i Goran Barišić.

- Zadovoljan sam današnjom igrom i realizacijom koja nam je nedostajala u utakmicama protiv Eminovaca i Sulkovaca. Sve smo golove postigli s boka - ovoga puta zadovoljan je bio Đuro Petrinec, trener Hajduka.


Papuk je bio uvjerljivo bolji od gostiju iz rajsavačkog Dinama. Rezultat je bio 6:1. Marinko Miškić je dao 3, Ivan Antunović 2, a Ivan Miškić jedan gol za Veličane, dok je jedini gol za goste zabio Ivan Božić. Prema riječima trenera Papuka Damira Bognara, bila je to čista utakmica bez kartona, maltene prijateljska.


Slavonija, koja vodi mrtvu utrku za vodeću poziciju u ligi s Kaptolom, danas je pobijedila posljednji na ljestvici Nogometni klub Kutjevo rezultatom 4:0. Nino Parmaković zatresao je dvaput mrežu Kutjevčana, dok su po jedan gol dali Filip Peić i Mile Pavelić.

- Gosti iz Kutjeva su pružali čvrsti otpor u obrani, ali mi smo konstantno napadali i na kraju zasluženo pobijedili - rekao je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Sutra će vodeći Kaptol ugostiti Sulkovce. Ukoliko Kaptol ne pobijedi s najmanje 4 gola razlike, gubi vodeću poziciju, a na prvo mjesto će u tom slučaju zasjesti Slavonija. Croatia će u Mihaljevcima dočekati Požegu, Dinamo u Vidovcima goste iz Eminovaca, Tim osvježenje iz Kuzmice gostuje u Jakšiću, a BSK Buk kod Mladosti u Pavlovcima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI