Rukometaši Požege dočekuju Boso uvjereni u pobjedu

11.05.2012. | K. Balenović/M. Nakić
Pregleda: 3374

Na red je došlo i posljednje kolo 2.HRL-istok gdje požeški rukometaši sutra u 19h u Grabriku dočekuju RK Boso iz Ivankova koji je posljednja ekipa na tablici ove sezone. Sve osim pobjede domaćih dečki bi vjerojatno bilo iznenađenje jer je ekipa Bosa ove sezone ostvarila ukupno samo dvije pobjede od kojih je jedna bila na njihovom terenu baš protiv Požege koja je tada putovala bez većine prvotimaca na utakmicu. Ukoliko pobjeda bude ostvarena s povećom gol razlikom onda bi Požega mogla završiti na dobrome 6.mjestu, a takav scenarij očekuje i trener Dario Anić.

- Odigrat ćemo kompletni ovu posljednju utakmicu i očekujemo pobjedu za kraj sezone, a gol razliku na tablici pretvoriti u pozitivnu i time ostvariti što bolji plasman - najavio je Anić sutrašnju utakmicu za 034portal.

U 3. hrvatskoj nogometnoj ligi, NK Lipik će ovog vikenda dočekati visoko plasirano Belišće. Lipičani ovoga puta stvarno moraju pobijediti žele li zadržati trećeligaški status i sljedeće sezone. U 1. županijskoj nogometnoj ligi, vodeći Kaptol će dočekati Sulkovce koji su prošloga vikenda pokazali da mogu pomrsiti račune onima na vrhu svladavši pakrački Hajduk, a trener Sulkovaca najavio je da će njegova momčad ići na pobjedu i u Kaptolu. Požeška Slavonija, koja je bodovno izjednačena s Kaptolom ima puno lakši zadatak jer kod kuće dočekuje Kutjevo, momčad koja se još prije više tjedana pomirila s ispadanjem u 2. ŽNL. Hajduk u Pakracu dočekuje Kamen iz Vetova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI