Muškarac (53) u kući držao automatsku pušku

Ilustracija: Puška
(FOTO: Boris Scitar/PIXSELL)

10.05.2012. | M.N.
Pregleda: 4091

32-godišnjak je jučer prijavio policiji da je primijetio PVC vrećicu sa streljivom u rijeci Orljavi, ispod mosta u Pleternici. Policijski su službenici pronašli vrećicu sa 109 komada streljiva kalibra 7,9 mm i izuzeli je, a streljivo će uništiti.

Prilikom obilaska polja u Poljani na lipičkom području, 45-godišnjak iz obližnjeg Gaja pored mjesnoga groblja pronašao ručnu bombu M-75 zaostalu iz Domovinskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo je bombu i ona će biti uništena.

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi policija je jučer pretražila stan i druge prostorije u kojima obitava 53-godišnjak u mjestu Bresnica kod Pleternice. Pronađena je automatska puška CZ M-70 i oko 400 komada streljiva koje je 53-godišnjak neovlašteno posjedovao, zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava, piše u policijskom izvješću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI