Oglašeno 30-ak radnih mjesta, dvije trećine u Pakracu

Nezaposleni - ilustracija
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

10.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10594

Krajem travnja na Zavodu za zapošljavanje, u Područnoj službi Požega evidentirano je bilo 6.458 nezaposlenih osoba ili za 4 posto manje nego krajem ožujka, ali otprilike za jednaki postotak više nego u travnju prošle godine.

Slični trend na burzi rada zabilježen je u cijeloj Hrvatskoj, a blago smanjenje broja nezaposlenih u odnosu na prethodni mjesec dogodilo se prvenstveno zahvaljujući sezonskim poslovima na kojima je tijekom prošlog mjeseca zaposleno 30 posto novozaposlenih s HZZ-a.

Traže se tekstilci, prodavači, elektrotehničari...


Na burzi rada u Požeško-slavonskoj županiji trenutačno je oglašeno 30-ak slobodnih radnih mjesta, od čega je većina na pakračko-lipičkom području. Tekstilna industrija Gamauf u Poljani traži čak 15 šivača/šivačica, a Elekta u Pakracu traži 5 radnika za sastavljanje preciznih strojeva.


U Požegi najviše slobodnih radnih mjesta oglasila je privatna građevinska tvrtka Vinko gradnja. Traže po dva zidara, fasadera i radnika visoke gradnje. U Požegi, Velikoj i Lipiku traženi su i djelatnici u ugostiteljstvu (konobari, kuhari i čistači). I dalje su traženi prodavači i prodajni predstavnici, od Pakraca preko Požege do Velike.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI