Slavija rasturila Slobodnicu: 5 golova u prvih 35 minuta

05.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4304

Izrazito razigrano i sigurno krenuli su Pleterničani u današnju utakmicu protiv na ljestvici 3. lige nešto bolje plasiranih gostiju iz Slobodnice. U prvih 35 minuta domaći su igrači zatresli mrežu Slobodnice čak 5 puta. Nakon toga dolazi do laganog pada koncentracije, gosti uspijevaju zabiti jedan gol, da bi u drugom poluvremenu iz jedanaesterca postavljeno konačnih 6:1 za Slaviju.

- Ušli smo u utakmicu dosta motivirani, imali smo želju pobijediti i poklopilo se sve, naša motiviranost, igra, realizacija i ona sportska sreća. Mi tijekom cijelog proljeća igramo odlično kod kuće, dok u gostima ne možemo tako dobru igru ponoviti i to je problem na kojemu još trebamo puno raditi - rekao je Dalibor Bognar, trener Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice.

Najviše golova postigao je Davor Žafranić - čak tri komada. Dvaput je mrežu gostiju zatresao Valentino Podobnik, dok je jedan gol za Slaviju dao Vinko Ančurovski. Vukoje je bio jedini strijelac za Slobodnicu.


Drugi predstavnik naše županije u 3. HNL, NK Lipik ide sutra na prilično teško gostovanje u Županju kod drugoplasiranog NK Graničar. Lipičanima očajnički trebaju bodovi za opstanak u ligi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI