Slavija rasturila Slobodnicu: 5 golova u prvih 35 minuta

05.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4325

Izrazito razigrano i sigurno krenuli su Pleterničani u današnju utakmicu protiv na ljestvici 3. lige nešto bolje plasiranih gostiju iz Slobodnice. U prvih 35 minuta domaći su igrači zatresli mrežu Slobodnice čak 5 puta. Nakon toga dolazi do laganog pada koncentracije, gosti uspijevaju zabiti jedan gol, da bi u drugom poluvremenu iz jedanaesterca postavljeno konačnih 6:1 za Slaviju.

- Ušli smo u utakmicu dosta motivirani, imali smo želju pobijediti i poklopilo se sve, naša motiviranost, igra, realizacija i ona sportska sreća. Mi tijekom cijelog proljeća igramo odlično kod kuće, dok u gostima ne možemo tako dobru igru ponoviti i to je problem na kojemu još trebamo puno raditi - rekao je Dalibor Bognar, trener Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice.

Najviše golova postigao je Davor Žafranić - čak tri komada. Dvaput je mrežu gostiju zatresao Valentino Podobnik, dok je jedan gol za Slaviju dao Vinko Ančurovski. Vukoje je bio jedini strijelac za Slobodnicu.


Drugi predstavnik naše županije u 3. HNL, NK Lipik ide sutra na prilično teško gostovanje u Županju kod drugoplasiranog NK Graničar. Lipičanima očajnički trebaju bodovi za opstanak u ligi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI