Prva nagrada pripala mladim tamburašima iz Garčina

05.05.2012. | M.N.
Pregleda: 4163

Ukupno 19 izvođača sudjelovalo je na 38. po redu festivalu "Zlatni glas zlatne doline" održanom sinoć u Vatrogasnom domu u Kaptolu. Među njima bilo je osam tamburaških sastava i 11 solista.

Prema ocjeni stručnog žirija, prva je nagrada Zlatni glas pripala mladom tamburaškom sastavu Arteški bunar iz Garčina, koji su pobijedili s pjesmom "Romantika" autora Jasenka Ivanetića i Krune Dražića. Drugi je TS Salaš iz Gradišta pored Županje s pjesmom "Joj što sam se napio", a treći je Slavko Vjeko Blažinović iz Zagreba s pjesmom "Ja ti pjesmom kažem koliko te volim".

Više od 300 posjetitelja u poblici najviše je glasova dalo svojoj sumještanki, Kaptolčanki Moniki Jukić za pjesmu "Moj Kaptole" (autori Tin Jelušić, Jelenko Topić i Robert Vojvodić Bekrija). Slijedi TS Zlatni vez iz Velike, a treće mjesto prema glasovima publike osvojila je Zagrepčanka Martina Barač.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI