Jaroš četiri puta pao pa osvojio treće mjesto

01.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5338

Požeški motocross vozač Matej Jaroš nije imao sreće na današnjoj utrci Prvenstva Hrvatske održanoj na Sportsko-rekreacijskom centru Matkovac u Prekopakri nadomak Pakraca.

U prvoj vožnji Matej je pao čak četiri puta te je došao do cilja kao peti. U drugoj je vožnji završio prvi pa je ukupno zauzeo 3. mjesto u MX2 kategoriji.

"Ne znam što mi je bilo u prvoj vožnji, gore mislim da nije moglo. Ne znam jesam li tražio gliste za pecanje ili nešto izgubio na podu, ali sam se dobro ispadao" - našalio se Matej nakon utrke na svome Facebook profilu.


Među ostalim predstavnicima kluba Požega Promet, Roberto Šimunović je bio 5. u B ligi 250, a Duško Banda je također zauzeo 5. mjesto u B open ligi. Među predstavnicima kluba Pakrac-Lipik, Josip Savi je u B 250 ligi završio sedmi, a Marko Martinelli osmi u B-open. Pero Hećimović je zaslužio 5. mjesto među veteranima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI