Pobjedom u gostima požeški rukometaši osigurali opstanak

29.04.2012. | Karlo Balenović
Pregleda: 6241

Rukometaši Rukometnog kluba Požega u predzadnjem kolu ovogodišnje sezone ostvarili su pobjedu u posljednjoj gostujućoj utakmici svladavši RK Nova Gradiška rezultatom 24:29.

Od početka Požega kreće žestokim ritmom te se tijekom prvog poluvremena već odvaja na pet pogodaka prednosti ne dopuštajući protivniku da se približi na neku manju razliku te na kraju rezultat poluvremena iznosi 11:15. Početkom drugog dijela dolazi do laganog opuštanja što su domaćini iskoristili te došli na 16:16, no nakon toga ipak Požežani nastavlju s igrom iz prvog dijela te se vraćaju na prednost od 5 pogodaka i takva razlika ostaje do kraja utakmice.

Trener Požege Dario Anić vrlo je zadovoljan prikazanom igrom svoje ekipe u jučerašnjoj utakmici.


- Vrlo dobra utakmica koju smo konačno odigrali kako treba na gostujućem terenu. Posljednjih nekoliko gostujućih utakmica smo bili blizu te igrali sve bolje i bolje, a na kraju nam se to vratilo ovom pobjedom kojom smo osigurali opstanak u ligi. Zadovoljan sam igrom u obrani jer smo u dvije utakmice s Gradiškom primili 22 odnosno 24 gola, a njihov prosjek je oko 30-ak golova po utakmici. Međutim i u napadu smo odigrali zrelo i vrlo lako se nosili s njihovom obranom - izjavio je Anić.


Trener pohvaljuje vratara Gorana Bubala, braću Ivana koji je zabio 8 i Marka Antunovića koji je zabio 7 golova te Filipa Galića također sa 7 i mladog Karla Grgurića s 5 pogodaka.

Ovom utakmicom Požega je osigurala opstanak u svim kombinacijama jer postoji mogućnost da ispadaju čak i tri kluba ove sezone. Pobjedom protiv glavnog konkurenta za tu poziciju te možemo reći i već gotovo upisanom pobjedom u posljednjem kolu protiv posljednjeplasiranog RK Boso iz Ivankova Požega je osigurala nastup i sljedeće sezone u 2. HRL-sjever.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI