Slavija pobjedom u Otoku izbjegla donji dio tablice

28.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4697

Jedan požeško-slavonski trećeligaš, NK Slavija iz Pleternice, izvukao se s donjeg dijela tablice i današnjom pobjedom osigurao ostanak u ligi, ali i moguće izbijanje prema sredini ljestvice, dok je naš drugi predstavnik, NK Lipik, porazom produbio neizvjesnost i povećao šansu za ispadanje iz 3. HNL.

Idemo redom, prvo dobra vijest. Pleterničani su danas odličnom igrom uspjeli izvući minimalnu, ali vrijednu pobjedu u gostima u Otoku kod istoimene momčadi. Pogotkom Vinka Ančurovskoga u prvom dijelu utakmice za rezultat 0:1 Pleterničani su osvojili tri boda.

- Konačno smo odigrali jednu dobru i učinkovitu utakmicu u gostima - komentirao je trener Slavije Dalibor Bognar. - Bilo je još prigoda, ali ipak možemo biti zadovoljni s osvojenim bodovima i sada sa sigurnošću mogu reći da smo izbjegli donji dio tablice.


Lipičani su danas u Oriovcu gostovali kod tamošnjeg NK Oriolik. Izgubili su također minimalnim rezultatom, 1:0. Jedini gol domaćini su postigli u prvom poluvremenu. Lipiku predstoji nastavak borbe s Našičanima za opstanak u ligi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI