Rukometaši Požege doživjeli još jedan poraz u gostima

22.04.2012. | Karlo Balenović
Pregleda: 3356

Za rukometaše Rukometnog kluba Požega ni sinoćnje gostovanje kod RK Ilova nije prošlo najbolje te su se Požežani vratili kući s novim gostujućim porazom. Krajnji rezultat je bio 29:26.

- Igrali smo protiv iskusne ekipe tešku i podosta grubu utakmicu u kojoj smo prvo poluvrijeme odigrali slabije, a u drugom dijelu točnije u 52. minuti smo prešli u vodstvo 24-23. Nakon toga smo promašili tri šuta i dobili jedno isključenje gdje domaćini rade seriju od 4-0 i na kraju nije bilo više vremena za još jedan povratak - izjavio trener Požege Dario Anić o jučerašnjoj utakmici.

Najefikasniji za Požegu su bili Marko Antunović s 8 te Ivan Antunović i Filip Galić - svaki sa 6 pogodaka.


Ovime Požežani su u teškom položaju zbog mogućnosti da ispadaju tri kluba iz lige jer se ne zna koji će klubovi iz višeg ranga ispasti, a koji prijeći u viši rang natjecanja. Uz Požegu su u sličnom položaju i Nova Gradiška, Virovitica, Ilova i Orahovica, a Požežani iduće kolo putuju u Novu Gradišku gdje će sve dvojbe vjerojatno razriješiti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI