Rukometaši Požege doživjeli još jedan poraz u gostima

22.04.2012. | Karlo Balenović
Pregleda: 3389

Za rukometaše Rukometnog kluba Požega ni sinoćnje gostovanje kod RK Ilova nije prošlo najbolje te su se Požežani vratili kući s novim gostujućim porazom. Krajnji rezultat je bio 29:26.

- Igrali smo protiv iskusne ekipe tešku i podosta grubu utakmicu u kojoj smo prvo poluvrijeme odigrali slabije, a u drugom dijelu točnije u 52. minuti smo prešli u vodstvo 24-23. Nakon toga smo promašili tri šuta i dobili jedno isključenje gdje domaćini rade seriju od 4-0 i na kraju nije bilo više vremena za još jedan povratak - izjavio trener Požege Dario Anić o jučerašnjoj utakmici.

Najefikasniji za Požegu su bili Marko Antunović s 8 te Ivan Antunović i Filip Galić - svaki sa 6 pogodaka.


Ovime Požežani su u teškom položaju zbog mogućnosti da ispadaju tri kluba iz lige jer se ne zna koji će klubovi iz višeg ranga ispasti, a koji prijeći u viši rang natjecanja. Uz Požegu su u sličnom položaju i Nova Gradiška, Virovitica, Ilova i Orahovica, a Požežani iduće kolo putuju u Novu Gradišku gdje će sve dvojbe vjerojatno razriješiti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI