Sve se posložilo: Slavija rasturila đakovačku Croatiju 3:0

21.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3986

"Ovo je bila najbolje odigrana utakmica otkad sam ja na klupi Slavije" - komentirao je Dalibor Bognar, trener Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice današnju utakmicu, u kojoj je njegova momčad uvjerljivo na domaćem stadionu svladala gostujući NK Croatia iz Đakova rezultatom 3:0.

- Sve se posložilo. Dobra igra, obrana i napad. Imali smo toliko prilika da smo mogli pobijediti sa 6 ili 7:0, ali i ovako je dobro. Najvažnija je čvrsta inicijativa koju smo držali tijekom cijele utakmice pa protivnik nije uspio ni uputiti loptu prema golu - rekao je Bognar za 034portal.

Valja napomenuti da su gosti došli u Pleternicu u krnjem sastavu sa svega 15 igrača, ali to nipošto ne umanjuje pobjedu Slavije. Golove su postigli Valentino Podobnik te braća Dalibor i Damir Žafranić. Nakon ovoga, Bognar se nada da će njegovi igrači konačno razbiti tremu i strah od eventualnog poraza te će nastaviti nizati pobjede. Sedam kola prije kraja, ako nastave ovako igrati, moći će do kraja prvenstva visoko dogurati, nada se trener.


Lipik nije imao sreće


NK Lipik je danas ugostio vodeću momčad lige, ove sezone nepobijeđeni NK BSK iz Bijelog Brda. Iako su se domaćini trudili osvojiti toliko potrebne bodove, to im nije pošlo za rukom i gosti su na kraju slavili 0:3. Prema riječima lipičkog trenera, taj rezultat ne pokazuje realno stanje na terenu.

- Utakmica je zapravo bila izjednačena, samo što mi svoje prilike nismo iskoristili, dok oni jesu. Puno su im pomogli i suci. Prvi gol, na samom početku utakmice, zabili su zahvaljujući katastrofalnoj pogrešci suca. Bio je to čisti prekršaj nad našim zadnjim igračem Šimunovićem koji sudac nije svirao, nakon kojega je uslijedio gol. Ne kažem da bismo mi pobijedili da toga nije bilo, ali utakmica bi možda išla drugim tijekom - opisao je Dinko Bešlić, trener NK Lipik.

Trener Bešlić je zadovoljan današnjom igrom svoje momčadi koja je pokazala da može parirati bilo kome. Ako tako budu igrali i u sljedećim utakmicama, Lipik bi trebao osvojiti nove bodove pa neće biti straha od ispadanja iz 3. HNL.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI