Bez iznenađenja: Slavili favoriti iz Požege, Pakraca i Vetova

21.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5855

Nije bilo iznenađenja u današnjim utakmicama 23. kola 1. županijske nogometne lige. Tri boda uvjerljivo su uzeli favoriti iz Požege, Pakraca i Vetova.

Hajduk pomeo neiskusnu momčad Papuka

Krenimo od Pakraca. Ondje je domaći Hajduk slavio rezultatom 4:1 protiv gostujućeg Papuka iz Velike. Prvo poluvrijeme je završilo 1:0, da bi Veličani u drugom dijelu izjednačili, no onda domaćin uzima stvar u svoje ruke i zabija gol za golom. Za Hajduk dva je gola postigao Mario Komljenović, a po jedan dali su Goran Barišić i Valentino Jirasek. Za Papuk jedini je gol postigao Ivan Antunović.


- Bila je to kvalitetna utakmica, pogotovo za nas. Bilo je dosta promašenih prilika pa je moglo biti i više golova u mreži Papuka. Gosti su igrali otvoreno i napadački. To je jedna krasna, mlada ekipa, ali bez dovoljno iskustva - komentirao je trener Hajduka Đuro Petrinec.


S njim se složio trener Papuka Damir Bognar.

- Nemam što dodati osim da nisam zadovoljan igrom svoje momčadi. Takav je dan valjda, nisu pokazali što mogu i znaju. Nije bilo nepravilnosti u suđenju - rekao je Bognar. Njegove dečke već u srijedu očekuje još jedna teška utakmica, polufinale Županijskog kupa protiv Slavonije u Požegi.

Slavonija uvjerljiva protiv krnjeg sastava Sulkovaca

U Požegi je također domaćin slavio. Slavonija je svladala goste iz Sulkovaca rezultatom 7:0 i time se odužila za prošlogodišnji remi u Sulkovcima.

- Gosti su došli nekompletni jer im neki igrači nisu mogli igrati zbog žutih kartona, neki su ozlijeđeni. Međutim, to ne umanjuje našu čistu pobjedu - rekao je Krešo Poleti, trener Slavonije koja je sada učvrstila svoju prednost u gol-razlici ispred trećeplasiranog Hajduka.

Kutjevo se pomirilo s ispadanjem

Igrači NK Kamen iz Vetova slavili su u lokalnom derbiju u Kutjevu pobijedivši domaćina rezultatom 1:4. Nakon ovog je poraza gotovo sigurno da se Kutjevo više ne može izvući od ispadanja u 2. županijsku ligu.

- Pomirili smo se s tim da ćemo ispasti. O daljnjim planovima još ne razmišljamo, odigrat ćemo ovu sezonu do kraja pa ćemo onda vidjeti što i kako dalje - rekla je Štefica Belaj, predstavnica NK Kutjevo za 034portal.

Croatia se prijeti Kaptolu

Preostale utakmice 23. kola 1. ŽNL igrat će se sutra u 17 sati. U derbiju začelja Dinamo iz Vidovaca dočekat će drugi Dinamo, onaj rajsavački. Croatia iz Mihaljevaca gostuje kod vodećeg Kaptola koji je prošlog vikenda učvrstio vodstvo. Bez obzira na to, Mihaljevčani nisu baš impresionirani. Željko Mitrović, trener Croatije najavljuje "derbi u Kaptolu" i žestoku borbu. Možda ovu prijetnju treba ozbiljno shvatiti jer Croatia je prošlog vikenda pobjedom protiv Hajduka pokazala da može pobijediti svakoga u ovoj ligi. Bit će zanimljivo.

Požega će gostovati u Jakšiću i uspije li izvući barem bod, Požežani izbijaju na 4. mjesto ispred Papuka. BSK Buk dočekuje Eminovce koji u ovom dijelu sezone igraju uvjerljivo slabije nego lani pa će Buk u ovoj utakmici tražiti bodove za opstanak u ligi. Mladost iz Pavlovaca ugostit će Tim osvježenje iz Kuzmice, što će također biti zanimljiva utakmica s obzirom da su Kuzmičani ovaj mjesec u zaletu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI