Ronko najavio otvaranje Priorljavske ulice

Radovi u Priorljavskoj ulici
(FOTO: Vjeran Blašković)

20.04.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7441

Kako stvari stoje Požežani bi uskoro mogli legalno i bez prepreka voziti cijelom dužinom Priorljavske ulice. Kako je rekao gradonačelnik Zdravko Ronko, s Hrvatskim željeznicama je dogovoreno da se cesta koja će izlaziti na križanje ulica Stjepana Radića i Cirakijeve izgradi bliže pruzi, ali uz prethodno podizanje zida zbog sigurnosnih razloga.

Sudeći prema toj najavi, a i radovima koji se danas odvijaju na terenu, već se krenulo s realizacijom ovakvoga rješenja. Prema gradonačelnikovim riječima, to znači da neće biti izmještanja slastičarnice koja se nalazi u produžetku Cirakijeve ulice.

Ronko je rekao kako su stari Požežani još prije 100 godina zamislili da se Cirakijeva ulica izgradi u produžetku i spoji s današnjom Primorskom ulicom kod mosta. Priorljavska ulica asfaltirana je prije dvije godine, ali ne i samo križanje s ulicom Stjepana Radića i Cirakijeve zbog problema sa spomenutim objektom za kojega se nekada govorilo da će biti izmješten (urbana komasacija).


Promet Priroljavskom od tada se odvijao samo jednim dijelom, iako su mnogi vozači cijelo vrijeme koristili i dio ulice kojim nije dozvoljeno prometovanje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI