Bushidu titula najboljeg juniorskog kluba u zemlji

Borci KBK Bushido Požega
(FOTO: KBK Bushido)

16.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5894

Juniori Kickboxing kluba Bushido iz Požege ostvarili su značajne rezultate na subotnjem Prvenstvu Hrvatske u K1 stilu, održanom u Poreču. Kickboxing klub Bushido osvojio je pehar za najbolji juniorski klub u Hrvatskoj, dok je Patricia Mršić osvojila zlatnu medalju i postala juniorska državna prvakinja u kategoriji do 60 kg.



Tea Scania Đakić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 70 kg, Filip Marušić je također srebrni do 67 kg, kao i Tomislav Ivčetić do 63,5 kg.


Jedini seniorski predstavnik kluba Bushido bio je Josip Križanović, koji je nastupio u kategoriji do 81 kg, no nije uspio proći kvalifikacije. Njemu je ovo bila prva borba na ovako velikom natjecanju.


- Dodatnu težinu ovim sportskim rezultatima daje činjenica da su osvojeni u jednoj od najtežih disciplina u kojoj  su osim  udaraca rukama i nogama dozvoljeni i udarci protivnika koljenima. Titula državne prvakinje i osvajanjem 3 srebrne medalje kao i titula najboljeg juniorskog kluba dokaz je kontinuiteta i kvalitete rada sa mladima u ovome klubu borilačkih sportova - ističu treneri Igor Krizmanić i Saša Božić.

Klub se već sprema za sljedeće natjecanje, a to je Prvenstvo Hrvatske u low kicku, koje je na rasporedu idućeg mjeseca u Varaždinu.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI