Požega zgazila goste iz Buka, Papuk slavio protiv Jakšića

14.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5003

Nogometaši Požege lako su svladali danas goste iz Buka rezultatom 5:0. Dvostruki strijelac za Požegu bio je Ivan Škoda, dok su po jedan gol postigli Matias Šulc, Miroslav Lujić i Mario Maras.

Jakšić došao u Veliku s 11 igrača

U Velikoj su isto slavili domaćini. NK Papuk je pobijedio Jakšić rezultatom 3:1. Na strani Papuka strijelci su bili Nikola Jogun, Marinko Miškić i Ivan Antunović, dok je za goste gol zabio Matko Kovačević.


- Utakmica je bila osobito korektna. Ovoga puta nemam prigovora na suđenje. Mislim da smo zasluženo pobijedili - rekao je Damir Bognar, trener NK Papuk, dodavši kako se nada da neće i nakon ove izjave netko reagirati pismom.


S druge strane, trener Jakšića Goran Vrgoč čini se na izmaku snaga.

- Što da vam kažem? Najradije više ne bih komentirao ništa. Došli smo s 11 igrača jer imamo neke koji ne smiju igrati zbog žutih kartona, neki su ozlijeđeni, a neki se jednostavno nisu pojavili. Nas 11 se skupilo i odradili smo utakmicu, čak smo pružili otpor, uspjeli smanjiti na 2:1 i pokušali izjednačiti - rekao je Vrgoč.

Kuzmičani slavili u Rajsavcu

Ekipa Tim osvježenja iz Kuzmice deklasirala je domaći Dinamo u Rajsavcu rezultatom 1:5. Iako je domaćin dobro startao i poveo 1:0, nakon toga uslijedio je potop Dinama. Rajsavčani tvrde da je glavni razlog tomu što je njihov glavni vratar u prošloj utakmici u Kaptolu dobio treći žuti karton pa je danas branio zamjenski vratar.

Nedjeljne utakmice

U ostalim utakmicama 22. kola 1. ŽNL, sutra će Kamen u Vetovu dočekati Mladost iz Pavlovaca, Kutjevo gostuje u Sulkovcima, požeška Slavonija gostuje u Eminovcima, pakrački Hajduk kod Croatije u Mihaljevcima, a Dinamo će u Vidovcima dočekati vodeći Kaptol.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI