Šolić će biti na čelu požeškog HDZ-a i sljedeće 4 godine

14.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10474

Tijekom zadnje četiri godine, Hrvatska demokratska zajednica je u gradu Požegi povećala svoje članstvo s tadašnjih 700-tinjak na više od 3.000 članova, koliko ih danas ima, pohvalio se Ante Šolić na sinoćnjoj izbornoj skupštini Gradskog odbora HDZ-a grada Požege. Unatoč porazima na zadnjim lokalnim, pa i parlamentarnim izborima, Šolić je uvjeren kako je stranka sada dovoljno ojačala da bi ostvarila dobar rezultat na predstojećim mjesnim te pobijedila nagodinu na lokalnim izborima u Požegi.

Upravo Ante Šolić bio je i jedini kandidat za novog-starog predsjednika požeškog HDZ-a. Iako se govorilo kako će se kandidirati i Vedran Neferović, to se ipak nije dogodilo pa su članovi GO-a birali između jednoga kandidata koji je na kraju i izabran. Na skupštini je govorio i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Franjo Lucić, koji je između ostaloga istaknuo kako je poraz na zadnjim parlamentarnim izborima za ovu stranku "otrežnjenje" te je uvjeren da će se HDZ opet vratiti na vlast.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI