Gimnastičarke Sokola i Pletera uspješno startale sezonu

Gimnastičarke GD Sokol Požega
(FOTO: GD Sokol)

02.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4532

Kup Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici - D program započeo je proteklog vikenda u Belom Manastiru. Nastupila su dva naša kluba, GD Sokol iz Požege i pleternički GD Pleter. Gimnastičarke iz oba kluba postigle su zapažene rezultate.

Požeške su gimnastičarke nastupile u dvije kategorije: kadetskoj i juniorskoj, dok su Pleterničanke imale i seniorske predstavnice. Od 8 kadetskih ekipa, GD Sokol ekipno osvaja 4. mjesto, a mlade Pleterničanke su šeste. Požežanke Helena Biondić i Antonija Nigović osvojile su visoko 6. i 8. mjesto u pojedinačnom natjecanju od ukupno 52 natjecateljice.

U juniorskom su natjecanju od 8 ekipa Požežanke bile ekipno druge, i to samo za dvije desetinke iza prvog mjesta, a Pleterničanke, koje su nastupile s dvije ekipe, zauzimaju 5. i 7. mjesto.


U seniorskoj su se konkurenciji borile samo dvije ekipe, među kojima je i ekipa pleterničkoga GD Pleter, koju čine Vlatka i Matea Miličević te Ivona Majetić. One osvajaju drugo mjesto i tako donose prvi pehar ovom mladom klubu, aktivnom tek pet mjeseci.


Iz oba nam kluba javljaju kako su iznimno zadovoljni ostvarenim rezultatima svojih gimnastičarki na početku nove sezone.


Gimnastičarke GD Pleter iz Pleternice



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI