Kutjevčanima predstavljen program zaklade Slagalica

Predstavljanje programa zaklade Slagalica u Kutjevu
(FOTO: Grad Kutjevo)

30.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 1878

Pred predstavnicima udruga i gradskih ustanova s kutjevačkog područja u Gradskoj je vijećnici održana prezentacija natječaja osječke zaklade "Slagalica", Agencije za mobilnost i programe EU i PRONI centra za socijalno podučavanje.

Kutjevački gradonačelnik Ivica Nikolić izrazio je nadu da će prezentacija uroditi određenim projektima za dobrobit šire zajednice, te podsjetio kako je uz pomoć zaklade Slagalica već uređeno dječje igralište u Bjeliševcu.

Branka Kaselj, upraviteljica zaklade Slagalica, kazala je kako se ova zaklada bavi razvojem lokalne zajednice na području pet slavonskih županija. Temeljni ciljevi su promidžba filantropije tj. dobra u društvu i zajednici, multikulturalnost, socijalno-gospodarska ekonomska stabilnost i sl. U tijeku je priprema za natječaj dodjele sredstava za građanske inicijative u programu "Naš doprinos zajednici". Provodi se dvaput godišnje, a prvi ovogodišnji natječaj će biti raspisan 16. travnja i bit će otvoren 30 dana. Najveći iznos financijske potpore koja se dodjeljuje je 13.000 kuna.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI