Iznenađenje u Velikoj: Papuk razvalio Lipičane 3:1

28.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6824

Mladi igrači Nogometnog kluba Papuk svladali su danas na svome stadionu bez većih poteškoća ekipu iz višeg ranga natjecanja, NK Lipik koji igra u 3. HNL. Ivan Antunović bio je dvostruki strijelac, a po jedan gol dali su Marinko Miškić za Papuk i Marin Melnik za Lipik, da bi konačni rezultat bio 3:1 za Veličane.

- Mogu reći da sam zadovoljan utakmicom, prvenstveno igrom moje momčadi i moram ih sve pohvaliti. Odlično su odigrali, bili su požrtvovani i dobro su trčali. Možda je moglo biti i više golova. Evidentno je da Lipik nije došao u najjačem sastavu, ali to ne umanjuje uspjeh naših igrača - komentirao je Damir Bognar, trener veličkog Papuka, koji je prije ove utakmice rekao da bi bio zadovoljan i porazom.

Koliko je trećeligaš iz Lipika zapravo šokiran ovakvim ishodom utakmice u Velikoj govori i činjenica da se Dinko Bešlić, trener Lipika nakon utakmice nije javljao na mobitel.


Slavonija demolirala Sulkovce: Pripreme pred susret s Papukom


Požeška je Slavonija očekivano pobijedila u drugoj današnjoj utakmici Županijskog kupa odigranoj u Sulkovcima, ali rezultat je ipak bio neočekivano visok - 1:6.

- Bila je to dobra utakmica u kojoj su Sulkovci zapravo pali već nakon našeg prvog gola. Kod rezultata 0:2, njihov igrač Štetić udara laktom u arkadu Prpića i dobiva crveni karton, što nas je dodatno rasteretilo. Bila je to dobra pripremna utakmica pred susret s Papukom u Velikoj. Čujem da su i oni dobro danas odigrali - rekao je Krešo Poleti, trener ŠNK Slavonija.

Podsjetimo, u jučerašnjoj utakmici u Pakracu Hajduk je pobijedio Jakšić 9:0. U polufinalu će se Hajduku, Slavoniji i Papuku pridružiti i pleternička Slavija koja je prošlogodišnjim naslovom prvaka sebi osigurala nastup ove godine u završnici kupa.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI