Jakšić došao u Pakrac s 8 igrača pa primio 9 golova

Igralo se uglavnom pred golom gostiju
(FOTO: Mario Barać)

27.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4466

Nogometni klub Jakšić došao je u Pakrac na kupsku utakmicu sa svega 8 igrača. U prvom poluvremenu pakrački Hajduk vodio je visokim rezultatom 9:0, da bi na poluvremenu gosti odustali od nastavka utakmice. Formalno, zbog ozljede dvojice igrača ostalo ih je manje od sedam pa je utakmica morala biti prekinuta, a službeni rezultat je 9:0 za Hajduk.

- Došli smo tek tako da odradimo. S obzirom da su nam dva ključna igrača ozlijeđena, a to su Paroubek i Jakešević, i još je radni dan kada mnogi nisu mogli doći zbog posla ili obaveza na fakultetima, morali smo povesti i neke igrače koji još uvijek igraju i u pionirima. Izašli smo na teren, probali i stvarno nije išlo - rekao je Goran Vrgoč, trener Jakšića.


Foto: Mario Barać


- Svejedno, izgubili bismo i da smo došli kompletni. Hajduk je odlično pripremljena, istrenirana momčad - dodaje trener Jakšića.



Foto: Mario Barać

Vrgoč je rekao kako ni sljedećeg vikenda u Vidovcima ne može garantirati bodove za svoju momčad, situacija je tako ozbiljna. Još je prošlog tjedna klubu ponudio svoju ostavku, koja još uvijek stoji, ali NK Jakšić zasad nema boljeg rješenja.

Bognar: Poraz protiv Lipika bio bi prihvatljiv

Sutra su na rasporedu druge dvije utakmice 3. kola Županijskog kupa. Požeška Slavonija je favorit u Sulkovcima, ali bit će zanimljivo u Velikoj, gdje će se sastati mlada momčad Papuka i trećeligaš Lipik.

- Veselim se utakmici jer igramo protiv momčadi koja igra u višem rangu. Svaki normalan poraz, koji ne bi bio s velikom gol-razlikom, za nas bi bio prihvatljiv - rekao je Damir Bognar, trener Papuka.

Petrinec: Bilo bi prirodno da u polufinalu igramo s Lipikom

Trener Hajduka Đuro Petrinec ne zna još protiv koga će njegova momčad igrati u polufinalu Županijskog kupa.

- Nekako bi najprirodnije bilo da polufinale igramo mi protiv Lipika, pa da u finalu imamo najboljega s pakračke i s požeške strane. Tako bi bilo najzanimljivije i publici - rekao je Petrinec.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI