Gađanje samostrelom: Požeškim ekipama 4. i 5. mjesto

1. Kup Kutjeva u gađanju samostrelom
(FOTO: Vjeran Blašković)

26.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3020

Požeški su streličari iz dvaju klubova, GSD Požega 1871 i SK Požega, osvojili treće, peto, šesto i sedmo mjesto u kategoriji muški - seniori, dok je Maja Bosanac (SK Požega) osvojila 5. mjesto među ženama na jučer održanom Prvenstvu Hrvatske u gađanju samostrelom. Prvenstvo je održano u požeškoj sportskoj dvorani Grabrik u organizaciji Građanskog streljačkog društva Požega 1871, a sudjelovao je 21 strijelac iz 5 ekipa.

U finalu seniora najbolje se među Požežanima plasirao Krunoslav Vukelić iz ekipe GSD Požega 1871 (treće mjesto), a njegovi su kolege iz kluba zauzeli peto (Vedran Šperanda) i šesto mjesto (Zoran Špoler), dok je Ivica Tomljanović iz kluba SK Požega sedmi.

Ekipno gledano, požeške ekipe se nisu najbolje iskazale. GSD Požega 1871 je osvojilo četvrto, a SK Požega peto mjesto. Najbolje su se iskazali streličari iz SD Dubrava 1094 i PGSD Zagreb.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI