Požežani izgubili skoro dobivenu utakmicu

RK Požega
(FOTO: 034portal.hr)

25.03.2012. | Karlo Balenović
Pregleda: 3125

Novi gostujući poraz upisan je za Rukometni klub Požega koji je ovog vikenda u 2. HRL - sjever gostovo u Orahovici protiv istoimenog domaćina gdje su Požežani izgubili rezultatom 31:28.

Utakmica je počela jako dobro za Požegu, napravili su seriju od 3:0 na samome početku i držali prednost od 2-3 gola razlike do same završnice poluvremena gdje domaćini ipak stižu i na kraju preokreću u svoju korist te poluvrijeme završava 15:14.

Drugo poluvrijeme Orahovica drži prednost jednog gola razlike, a u 51. minuti stoji 25:26 za Požegu, no ipak manjak koncentracije i previše tehničkih grešaka nakon preokreta omogućili su domaćinu pobjedu  31:28.


Moramo spomenuti da je Požega u Orahovicu išla nekompletna što je vjerojatno imalo utjecaja na krajnji rezultat.


- Igrali smo borbenu utakmicu protiv jako motiviranog protivnika i imali smo priliku pobijediti, ali u zadnjih 5 minuta smo imali previše tehničkih pogrešaka što domaćini iskorištavaju - izjavio trener Požege Dario Anić nakon utakmice.

Pohvaljuje Anić vratara Gorana Bubala te Ivana Antunovia koji je zabio 7 golova, a uz njega po 7 golova su još zabili Mario Dragičević i Filip Galić. Kod gostiju najefikasniji Ivan Tomičić s 8 golova.

Ništa bolje nisu prošli ni rukometaši LiPe (Pakrac - Lipik), koji su u sklopu 3. HRL - sjever igrali u gostima protiv Ludbrega i izgubili 37:21. Bio je to očekivani poraz pakračko-lipičkih rukometaša koji su u Ludbreg došli nekompletni.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI