Lipik pobijedio Otok: Vraćamo vjeru sebi i navijačima

24.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4408

Nogometaši Lipika ostvarili su prvu pobjedu u nastavku sezone i vratili vjeru svojim navijačima da neće ispasti iz 3. HNL. U utakmici punoj prilika na svome su terenu svladali goste iz Nogometnog kluba Otok rezultatom 2:0. Golove su postigli Tomislav Kužilek pred kraj prvog i Stjepan Korenika u prvoj polovici drugog poluvremena.

- Moglo je biti i više golova za nas jer bilo je još prilika, no i s ovim rezultatom smo zadovoljni. Bitno je bilo osvojiti tri boda - komentirao je Dinko Bešlić, trener NK Lipik.

Nogometni klub Slavija iz Pleternice danas je na domaćem terenu propustio priliku osvojiti tri boda protiv Oriolika iz Oriovca. Utakmica je završila neriješeno bez golova.


- Mi smo dominirali 90 minuta, imali smo 5-6 izglednih prilika, ali je nedostajala realizacija i upravo to je držalo protivnika u igri. Trebali smo osvojiti tri boda, ali što je, tu je - komentirao je Dalibor Bognar, trener NK Slavija.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI