Mladić iz Corse još uvijek se bori za život

Corsa nakon nesreće
(FOTO: Vjeran Blašković)

19.03.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 12189



Dodano 20. ožujka 2012. u 14:44

U bolnici od ravnatelja dr. sc. Željka Glavića doznajemo kako je teško ozlijeđeni mladić i dalje kritično.


Tekst napisan 19. ožujka


Prema najnovijim informacijama koje smo dobili u požeškoj bolnici liječnici se još uvijek bore za život mladića (20) iz Sulkovaca koji je jučer teško nastradao u prometnoj nesreći u kojoj je poginula njegova 17-godišnja sumještanka.

Prema riječima ravnatelja požeške bolnice dr. sc. Željka Glavića mladić se nalazi na jedinici intenzivne njege a zadobio je teške po život opasne ozljede grudnog koša i kralježnice. Ima i prijelom ruke.

Nakon nesreće jučer ujutro u bolnicu su primljene 3 osobe s teškim ozljedama. Dvije su nakon medicinske obrade puštene na kućnu njegu.

U prometnoj nesreći koja je pleternički kraj zavila u crno sudjelovale su četiri mlade osobe iz Sulkovaca - braća i sestre iz dvije obitelji. Sestra vozača Corse je poginula, dok se brat ozlijeđene putnice bori za život.

Prema informacijama koje nam je dao zamjenik državnog odvjetnika iz Slavonskog Broda Stjepan Haramustek, uzrok nesreće je neoprezno uključivanje Golfa na prometnicu kojom se kretala Corsa iz smjera Jakšića prema Požegi.

Pročitajte jučerašnji tekst o nesreći (foto).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI