Lokalni derbi: Pakrački rukometaši deklasirali Daruvarčane

19.03.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3559

Rukometaši LiPe (Pakrac - Lipik) savladali su u lokalnom derbiju 3. rukometne lige sjever ekipu „Daruvara“ s uvjerljivih 36:23 i tako prekinuli seriju od 4 proljetna poraza.

Praktički od prve do posljednje minute raspoloženi igrači RK LiPa su kontrolirali igru i rezultat i zasluženo došli do vrijedne pobjede. Uz standardno dobrog Dinu Poliganovića koji je u ovoj utakmici postigao 8 golova, proigrao je i Antun Gamberger koji je 10 puta tresao protivničku mrežu, a korektno je svoju minutažu na vratima odradio i 17-godišnji Krunoslav Andričević.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice LiPa - Daruvar.


Rukometašice izgubile bodove, ali dobile garnituru dresova


Rukometatašice Ženskog rukometnog kluba Lipik poražene su i u ovom kolu, a bolja je u subotu bila ekipa „Velikog Trojstva“ koja je slavila rezultatom 30:18.

Lipičanke ipak imaju razloga za zadovoljstvo jer su bogatije za garnituru dresova koje im je donirao Aleksandar Teret, direktor tvrtke „Profine Croatia“.


ŽRK Lipik s novim dresovima (foto: M. Barać)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI