Novi Gerin film: Čik Borris protiv mučke đubradi (video)

Hrvoje Podobnik - Gero
(FOTO: Mario Nakić)

04.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12272

Hrvoje Podobnik, mladić Požežanima poznatiji kao konobar Gero, iznenadio je sugrađane kada je prošle godine javnosti otkrio svoj, dotad skriveni talent.
- Oduvijek sam htio snimati vlastite filmove. Glumio sam neko vrijeme u požeškom kazalištu, ali sam cijelo vrijeme sanjao da produciram filmove. Prošle godine sam snimio 7-minutni film o Blagoju, u kojem ujedno glumim glavnu ulogu. Požežani su ga odlično prihvatili i morat ću snimiti nastavak. No, sada sam došao na novu ideju, rekao je Gero za 034portal.

U slučaju da ga još niste vidjeli, ovo je njegov prvi film "Blagoje":


Novi film "Čik Borris protiv mučke đubradi" je doživio premijeru na terasi požeškog caffe bara Sax, a sada se nalazi i na YouTubeu.
- Čik Borris vam je nešto kao Chuck Norris, samo je jači. Čik Borris je zaštitnik prirode, ali na osebujan način, objašnjava Gero.


U filmu glumi šest Gerinih prijatelja, a produkciju je pomogla udruga GFR film-video, koje je i on član. Kaže da će prvo vidjeti kakav će uspjeh njegov film polučiti na internetu, a potom ga planira slati i na sve filmske festivale u zemlji.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI