Jednoglasna odluka: Ravnatelj Vukoja razriješen dužnosti

Vlado Vukoja
(FOTO: Arhiv)

13.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 16212

Domski odbor Đačkog doma Požega jednoglasno je donio odluku o razrješenju Vlade Vukoje s mjesta ravnatelja.

- Ravnatelj je dobio tri dana za očitovanje o nalazu prosvjetne komisije i na sjednici je smijenjen. Za privremenog v.d. ravnatelja postavljen je djelatnik Đačkog doma Josip Matuha, koji će trebati u roku mjesec dana raspisati natječaj za novog ravnatelja - izvijestio nas je Ferdinand Troha, dožupan za društvene djelatnosti Požeško-slavonske županije.

Podsjetimo, nakon pritužbi Mirka Tutića, koji se prijavio na natječaj za radno mjesto portira i nije primljen, i braniteljskih udruga, inspekcija Ministarstva prosvjete je izvršila nadzor te izdala rješenje kojim je utvrdila da natječaj nije proveden u skladu sa zakonom. Inspekcija je naredila da se raskine ugovor o radu s primljenim ravnateljevim sinom, a sada je i sam ravnatelj razriješen.


Prema nedavnoj izjavi Krešimira Pavelića, predsjednika Koordinacije braniteljskih udruga Požeško-slavonske županije, branitelji nemaju razloga biti zadovoljni ovakvim ishodom jer Mirko Tutić je i dalje nezaposlen. Morat će se, naime, ponovno prijaviti kada opet bude raspisan natječaj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI