Sve zbog sudaca: Marjanović podnio ostavku, Bešlić isto odlazi

11.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 18372

Nezadovoljstvo suđenjem i golijada u Kuzmici obilježili su 17. kolo 1. županijske nogometne lige. Krenimo od suđenja.

Bešlić: Na ljeto napuštam nogomet zbog suđenja!

Na utakmici u Vetovu između Kamena i Požege u 43. minuti dolazi do komešanja i svađe na terenu između igrača Ante Jolića (Kamen) i Jurice Bešlića (Požega). Razmijenili su neke ružne riječi i sudac im je obojici pokazao crveni karton. Jolić je izašao s terena, a Bešlić je odbio napustiti igralište.


- Tražio sam da se utakmica prekine. Smatram da sam nezasluženo dobio crveni karton, uvijek ja ispadnem kriv. Planiram na ljeto otići iz nogometa samo zbog sudaca. Neka se drže kriterija, cijelu utakmicu oni su nama psovali mater, ako će suci zbog toga izbacivati igrače s terena onda su trebali od početka to činiti - komentirao je razočarani Bešlić.


Utakmica između Kamena i Požege na kraju je završila rezultatom 3:3 iako su domaćini u jednom trenutku imali vodstvo 3:1.

Marjanović: Dajem ostavku zbog sudaca!

U Pavlovcima je odigrana utakmica u kojoj su podijeljeni bodovi, ali to nije zadovoljilo nijednu momčad. Iz mihaljevačke Croatije požalili su se na suđenje, no trenera Mladosti iz Pavlovaca suci su doveli gotovo do ludila.

- Prvo su nas suci pokrali prošlog vikenda u Vidovcima, a sada smo doživjeli još jedno loše suđenje i na domaćem terenu. Ne kažem da smo ovdje oštećeni, ali suci su bili katastrofalni. Dajem ostavku jer vidim da je Mladost predodređena za odstrel iz lige. Ne mogu riskirati svoje zdravlje i živcirati se zbog loših sudačkih odluka - rekao je Dražen Marjanović, dosadašnji trener NK Mladost.

Jakšić izgubio od gostiju iz susjednog Rajsavca

Nakon prošlotjedne pobjede protiv Eminovaca, Dinamo iz Rajsavca danas je ostvario još jedno iznenađenje. U susjednom Jakšiću je pobijedio rezultatom 0:1. Jedini pogodak na utakmici postigao je Josip Logarušić.

Goran Vrgoč, trener Jakšića komentirao je kako je to bila jedna od rijetkih utakmica koju je njegova momčad loše odigrala na domaćem terenu te kako je u susretu bilo puno startova, a malo igre. Suci su, naime, pokazali čak 7 žutih kartona.

- Gosti su zaslužili tu pobjedu jer su se više borili i pokazali su veću želju - ustvrdio je Vrgoč.

Iz Rajsavca, pak, kažu da su nezadovoljni suđenjem jer su suci dopustili pretvrdu igru domaćina pa su njihova dva igrača ozlijeđena i ne znaju hoće li moći nastupiti u sljedećem kolu.

Petrinec: Prenesite Poletiju da protiv Slavonije nismo igrali bunker!

BSK Buk je izgubio na domaćem terenu protiv Hajduka iz Pakraca rezultatom 1:3. Pakračani su tako zadržali 2. mjesto, a sada zaostaju samo 4 boda za vodećim Kaptolom.

Trener Hajduka Đuro Petrinec osvrnuo se još jednom na prošlotjednu utakmicu protiv Slavonije.

- Poručite treneru Slavonije Kreši Poletiju da je Hajduk u Pakracu odigrao kvalitetnu utakmicu. Nije istina da smo igrali bunker jer imali smo više prilika. I ne stoji ono što tvrdi da je Slavonija imala sedam mrtvih zicera. Neka nađe druge načine da opravda financiranje svoga kluba - poručuje Petrinec.

Tim osvježenje - Papuk 2:7

Za to vrijeme odlično raspoloženi Veličani radili su svoj posao - zabijali golove. Čak sedam komada uspjeli su zabiti danas u mrežu domaćina u Kuzmici. Za Papuk je Marinko Miškić postigao četiri, a Ivan Antunović tri pogotka, dok su za domaćine zabili Ivo Papak i Miro Papak.

Trener Papuka Damir Bognar kaže da je bila korektna utakmica gdje je u prvom poluvremenu bio rezultat 2:3, a tek u drugom dijelu su mladi igrači Papuka potpuno razbili domaćine.

Sulkovci - Eminovci 3:1

Eminovci nastavljaju niz poraza. Nakon Rajsavca, sada su izgubili i u Sulkovcima, i to rezultatom 3:1.

Tablica 1. ŽNL nakon 17. kola

1. KAPTOL....................39 (49-16)
2. HAJDUK (Pakrac)...........35 (57-35)
3. SLAVONIJA (Požega)........34 (49-22)
4. PAPUK (Velika)............31 (62-35)
5. KAMEN (Vetovo)............28 (37-38)
6. POŽEGA....................26 (41-36)
7. EMINOVCI..................25 (29-30)
8. JAKŠIĆ....................24 (38-37)
9. MLADOST (Pavlovci)........22 (31-37)
10. DINAMO (Vidovci).........21 (32-41)
11. SULKOVCI.................21 (29-39)
12. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).21 (36-52)
13. BSK BUK..................15 (31-39)
14. DINAMO (Rajsavac)........15 (22-42)
15. CROATIA (Mihaljevci).....14 (30-52)
16. KUTJEVO..................12 (21-45)

18. kolo

U idućem kolu drugoplasirani Hajduk dočekuje goste iz Jakšića. Eminovci dočekuju Kamen, Požega će ugostiti Tim osvježenje, Slavonija gostuje u obližnjim Vidovcima, Sulkovci dolaze u Rajsavac, Mladost u Pavlovcima dočekuje Veličane, Croatia će u derbiju začelja tražiti bodove protiv Kutjeva, a vodeći Kaptol će ugostiti BSK Buk.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI