Otišao u šetnju pa se izgubio u šumi: Pronađen u Londžici

Branko Galić
(FOTO: PU požeško-slavonska)

05.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6800

6. ožujka: Branko Galić pronađen je sinoć u obližnjoj Londžici i vraćen u Dom u Novu Ljeskovicu, obavijestili su djelatnici Doma policiju.

Kako doznajemo, štićenik Doma za psihički bolesne odrasle osobe otišao se prošetati, no u jednom se trenutku izgubio. Gledao je samo da što prije izađe iz šume. Uspio je doći do naselja, mjesta Londžica na upravnom području Grada Našica. Ondje ga je jedna obitelj primila i nahranila.

Katica Krijanović, ravnateljica Doma u Novoj Ljeskovici kaže da se ovakvi nestanci njihovih štićenika događaju u prosjeku svake dvije godine i obično budu pronađeni.


- Imamo trenutačno 326 štićenika. Oni jesu bolesni, ali su slobodni i mogu šetati, kretati se i bave se sportom pa je moguće da ponekad netko ovako odluta, ali u većini slučajeva oni brzo bivaju nađeni - rekla je ravnateljica Krijanović.


5. ožujka

Zaposlenica Doma za psihički bolesne odrasle osobe u Novoj Ljeskovici kod Čaglina javila je sinoć policiji kako je nestao njihov štićenik, 48-godišnji Branko Galić.

Galić se jučer oko 16 sati uputio u nepoznatom pravcu i nije se vratio. Visok je oko 180 centimetara, težak 76 kilograma, proćelav, kratke tamnosmeđe kose i smeđih očiju, uskog lica. U trenutku odlaska na sebi je imao tamnosmeđu jaknu, plave traperice i visoke crne cipele.

Policija moli građane koji raspolažu korisnim saznanjima da o tome obavijeste policiju na telefon 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Informacije možete dostaviti i putem elektroničke pošte na adresu [email protected].


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI