Gradonačelnik Ronko pozvao na umivanje grada

Ove godine izostat će otvaranje pokklon bačve vina
(FOTO: Duško Mirković/PIXSELL)

05.03.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4031

Gradonačelnik Požege Zdravko Ronko pozvao je građane i službe da urede i uljepšaju grad ususret mnogobrojnim manifestacijama koje će obilježiti ovogodišnju proslavu dana grada. Događanja povezana s Danom grada pčela su u subotu, a završit će 17. ožujka.

- Koristim i ovu priliku da i ovoga puta pozovem sve naše sugrađane da zbog brojnih gostiju koji će biti na Danu grada i Grgurevu da naš grad nastojimo uljepšati koliko je to moguće u ovim vremenskim uvjetima koji jesu. Za to će se posebno potruditi i Grad Požega kao i svake godine.

Dakle da umijemo, očistimo i uredimo naš grad. To je poziv i građanima i svim mojim službama, našoj komunalnoj tvrtci i nadam se da ćemo na jedan lijepi i primjeren način, s umivenim i čistim gradom dočekati brojne goste koji će doć, rekao je gradonačenik.


Mnoštvo događanja


Za 785. rođendan Grad Požega priredio je niz događanja čiji raspored možete pogledati u našem članku Program za Grgurevo: Dva tjedna manifestacija.

Gradonačelnik je rekao kako ove godine, pošto je svečana sjednica Gradskog vijeća i postrojavanje u subotu (10. 3.), a Grgurevo pada u ponedjeljak (12. 3.) neće biti tradicionalnog pucnja u podne i otvaranja poklon bačve vina na obroncima Požeške gore.

Čišćenje Trga sv. Terezije u petak

- Ponedjeljak je slobodan svima onima koji imaju vinograde, žele otići u vinograde, koji imaju svoje goste, da mogu na miru bez gradskih manifestacija proslaviti Grgurevo, rekao je Ronko.

Upozorio je i kako će se ove godine, dan uoči postrojavanja povijesnih postrojbi uređivati i čistiti Trg sv. Terezije.
- Nadam se da se neće nitko postaviti, kako je to netko u medijima rekao, ispred komunalne i vatrogasne artiljerije. Molio bih da se zna da u petak u 9 sati počinje čišćenje Trga sv. Terzije, zaključio je gradonačelnik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI