Gitt izašao iz HSLS-a, Smolčić ne zna kada će biti skupština

HSLS - Mario Gitt i Nino Smolčić
(FOTO: Mario Nakić)

01.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3882

Mario Gitt podnio je ostavku na mjesto predsjednika Gradskog odbora HSLS-a Požege te je istupio iz stranke

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Moje mi privatne i poslovne obveze trenutno ne daju dovoljno vremena da bi se kvalitetno bavio strankom. Nakon dužeg razmišljanja i razgovora sa stranačkim kolegama, u prvom redu s g. Smolčićem došao sam do zaključka da bi bilo najpoštenije da odstupim.


Ovaj moj čin ne znači da se i dalje neću nastaviti boriti i zalagati da građanke i građani ovog ovoga grada napokon dobiju vlast koja će im omogućiti život dostojan čovjeka.


Kako Vam je g. Smolčić već izjavio, mi u dogovoru s još nekim ljudima u gradu radimo na jednom novom projektu za koji smatramo da će zainteresirati sve one koji se slažu s činjenicom da je krajnje vrijeme da se ovaj grad pokrene."


Predsjednik Županijske organizacije HSLS-a Požeško-slavonske županije Nino Smolčić objasnio je kako nije došlo do raskola među njima te da obojica rade zajednički na jednom novom projektu. I samom je Smolčiću istekao mandat prije više od pola godine i kaže da se zasad ne planira ponovno kandidirati.

- Tko će biti u novom vodstvu stranke na županijskom i gradskom nivou, znat ćemo na sljedećoj skupštini, ne znam još kada će biti održana - odgovorio je Smolčić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI