Anita se priprema za finale: I dalje vjerujem u sebe (foto)

Anita Modrić na fotosessionu u Splitu
(FOTO: Iz priv. kol. A. Modrić)

29.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 9951

Aktualna Miss fotogeničnosti Slavonije, 19-godišnja studentica Anita Modrić vratila se doma u Veliku nakon petodnevnih priprema za finalno natjecanje Miss Universe Hrvatske. Na pripremama je sudjelovalo svih 20 djevojaka koje će se natjecati 1. travnja u finalu.

- Prvi dan smo provele u Zagrebu, gdje smo sudjelovale u snimanju razglednice, a sljedeća četiri dana smo bile u Splitu, u hotelu Lav. Bilo je jako lijepo, ali i naporno. Ustajanje u 6, fotografiranje cijeli dan, a spavanje tek poslije ponoći. Upoznala sam i druge djevojke, jednom smo zaglavile u liftu. Sve je to jedno nezaboravno iskustvo - prepričala je Anita u razgovoru za 034portal.

Mlada Veličanka i dalje vjeruje u sebe kao što je vjerovala pred natjecanje na regionalnom nivou kada je osvojila nagradu za Miss fotogeničnosti.


- Igram pošteno, ne gubim vjeru i znam da mogu. Nadam se osvojiti barem jednu titulu na završnom natjecanju koje će izravno pratiti NovaTV - najavljuje Anita Modrić koja je unatoč nedavnim zdravstvenim problemima uspjela postići zavidnu formu pa su joj u Splitu rekli kako ona čak ni ne mora ići na fitness, koji je inače redovno obavezan za sve djevojke koje sudjeluju u ovom natjecanju.














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI