Đurović najavio kandidaturu za gradonačelnika

Dražen Đurović, prvi čovjek županijskog HDSSB-a i novi saborski zastupnik
(FOTO: Mario Nakić)

27.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5653

Dražen Đurović, saborski zastupnik i prvi čovjek HDSSB-a Požeško-slavonske županije najavio je sinoć neslužbeno, preko društvene mreže Facebook, svoju kandidaturu za gradonačelnika Požege na sljedećim lokalnim izborima.

U grupi "Apel za izgradnju igrališta na Sajmištu" Đurović je pozdravio najavu aktualnoga gradonačelnika Zdravka Ronka da će igralište biti riješeno do kraja godine, dodavši: "Ako gradonačelnik ne izgradi igralište do lokalnih izbora u svibnju 2013. godine, izgradit ću ga ja kad ga pobijedim na lokalnim izborima."

Za razliku od drugih saborskih zastupnika iz naše županije, Đurović je ozbiljno shvatio prednosti društvene mreže Facebook, kao novog medija, i otvorio osobni profil preko kojega svakodnevno izravno komunicira s biračima.


Na zadnjim lokalnim izborima prije tri godine Ronko je već u prvom krugu pobijedio protukandidate Borislava Miličevića (HDZ) i Ninu Smolčića (HSLS). Sljedeće bi godine trebalo biti puno zanimljivije ukoliko se u igru ubaci i sve popularniji požeški HDSSB-ovac.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI